Waarom voor Fine Art Printing Specialist kiezen

 

Fine Art Printing Specialist:

 

Wat zeggen mijn klanten:

“Hahnemühle Photo Silk Baryta gaf het tentoongestelde werk dat veel zachte tonen heeft een mooie contrastwerking in de subtiele kleurnuances. Dank aan Jan voor de mogelijkheid dit nieuwe fotopapier te gebruiken.”
Een van de pareltjes van de fotoweek 2014 was de expositie die was opgezet door Fine Art Printing Specialist. De bevlogenheid van Jan R Smit resulteerde in een mooi overzicht van de Nederlandse fotografie. Afgedrukt op het nieuwste papier van Hahnemühle kwamen kleuren en contrast meer dan 100% tot hun recht. Een lust voor het oog. En een bevestiging van de professionaliteit van Fine Art Printing Specialist.
Ewout Huijbers, Ewout Fotografie
Met dank aan Jan R Smit Fine Art Printing Specialist heb ik mijn werk mogen ervaren op de Hahnemühle Photo Silk Baryta. De beleving van het beeld, de contrast en de kleuren was echt geweldig! De zorgvuldigheid, precisie waarmee Jan werkt is een breath of fresh air. De expositie verzorgd door Inktjetwinkel was ook, net als alles wat Fine Art Printing Specialist doet, tot in de details goed verzorgd.
In augustus werd ik door Jan Smit van Fine Art Printing Specialist gevraagd om mee te doen aan de promotiecampagne voor de Nederlandse introductie van het nieuwe Hahnemühle Photo Silk Baryta papier. De promotie zou bestaan uit een kleine expositie. Ter voorbereiding van het uiteindelijke printen voor de expositie hadden we een sessie gepland om e.e.a. te testen en voor te bereiden. Alle prints zouden op het nieuwe Hahnemühle papier op mijn eigen Canon imagePROGRAF ipf6450 groot formaat printer geprint worden. Het nieuwe Hahnemühle papier bleek absoluut top papier. De diepte, structuur en algemene ’look & feel’ zijn fantastisch. Vanaf nu zal dat papier mijn eerste keuze zijn voor het maken van hoge kwaliteit fine art prints. Maar wat vooral opviel bij dit project was de verbijsterend diepgaande kennis van Jan als het gaat om het maximale halen uit een fine art print. De kennis die Jan heeft op dit gebied kom je zelden tegen. Waar voor de meeste mensen het print proces ophoudt, begin het pas voor Jan. En dat vertaalt zich naar absolute top prints. De titel Fine Art Printing Specialist is zeker verdiend!