Primeur voor Nederland Epson Surecolor SC-P7000

Primeur voor Nederland: De nieuwe Espon Surecolor SC-P7000
De eerste publieke uiting van de nieuwe generatie groot formaat inkjetprinters van Epson!
Samen met de firma Arca breng ik een primeur voor Nederland!
Op de stand van Fine Art Printing Specialist  zal een Epson Surecolor SC-P7000 werkend getoond worden:
Epson-Surecolor SC-P7000 bij Fine Art Printing Specialist

Epson Surecolor SC-P series, de nieuwe grootformaat printers

Epson Surecolor SC-P series groot formaat printers: Consistent hoogwaardige, nauwkeurige en duurzame professionele foto’s, kunstillustraties en proefdrukken produceren op diverse media. Deze nieuwe generatie is op 13 september jongstleden bekendgemaakt. Het gaat om 4 nieuwe modellen. Zie ook Epson.nl
Hieronder enkele kenmerken:

Breed kleurenspectrum voor nog levendiger en kontrastrijkere beelden

Naast verbeteringen in de printkwaliteit is ook de inktset verder verbeterd.  De nieuwe Epson UltraChrome HDX biedt nog verzadigder kleuren en nog dieper zwart. Dit resulteert in nog contrastrijkere en optisch nog helderder afdrukken.

Duurzame resultaten: De prints blijven perfect lang nadat ze zijn gemaakt!

Verder is de duurzaamheid van de kleurechtheid van de inkt nog verder toegenomen tot meer dan 200 jaar. Voor zwart-wit prints zelfs tot 400 jaar.  (zie ook www.wilhelm-research.com)

Betrouwbaar en efficient

Dankzij de Epson TFP PrecisionCore-printkop en automatische spuitkopcontrolefunctie, zijn gebruikers verzekerd van consistente resultaten en de hoogste afdrukkwaliteit. Consistente kleurenreproductie is gegarandeerd, steeds weer opnieuw, zonder dat er dure extra software voor nodig is, vanwege het kleurkalibratie-hulpprogramma van Epson en de optionele Spectroproofer aangedreven door X-Rite voor snelle en nauwkeurige kleurmetingen.

Primeur voor Nederland

De eerste Epson Surecolor SC-P7000 in Nederland zal werkend getoond worden op de stand van Fine Art Printing Specialist op de Fotografisch-Almere beurs op 24 october! Mis het niet!