Dutch photographer in Chitrakoot Art Gallery

Dutch photographer in Chitrakoot Art Gallery In February 2016 (13 – 19) the Dutch photographer Marjan Versluijs(1952) is exhibiting photographic works illustrating the theme: The Netherlands meet India. The exhibition is in the Chitrakoot Art Gallery in Kolkata. The Indian pictures are taken in and around Kolkata during her stay in 2009, where the Dutch ones [...]

Sieraden De Keuze van Kampen

Sieraden De Keuze van Kampen Sieraden De Keuze van Kampen ! Een prachtige expositie. Een bijzondere printopdracht. Update: Deze expositie is inmiddels afgelopen. Maar wordt vanaf 27 maart 2016 getoond bij Galerie Marzee in Nijmegen.   De expositie: Sieraden De Keuze Van Kampen Van 29 november 2015 t/m 31 Januari 2016 heeft  Stedelijk Museum Kampen  een [...]

Foto-expositie Promotie Hahnemühle Photo Silk Baryta

,

Gedurende de Fotoweek van 2014 hebben Inktjetwinkel en Fine Art Printing Specialist een foto-expositie gehouden ter promotie van het Hahnemühle Photo Silk Baryta fotopapier. Hahnemühle Photo Silk Baryta, een papier dat dit voorjaar op de markt is en dat opvallend goed is in weergave van toon, kleur (nuances, verzadiging) en dieptewerking. Daarnaast heeft het door zijn zeer fijn gestructureerde oppervlak minder last van schitteringen/licht reflecties. Werk van 5 fotografen is getoond, bij elkaar een breed spectrum van de Nederlandse Fotografie. - Richard Terborg: Conceptuele fashion en portretfotografie - Bas Meelker: Toonaangevende Nederlandse landschapsfotografie - Gijs Possel: Stemmige close-ups van bloeiende flora en van vergane glorie van gebouwen - Ewout Huijbers: Architectuur en interieurfotografie en eigen werk met sterk sprekend grafisch karakter - Cindy Heijnen: ingetogen portretten in sociale maatschappelijke thema(s) als context Bij elkaar een 30 Fine Art Prints , in grootte variërend van ongeveer 30x40cm tot en met 140x110cm. De expositie is gehouden van 12 t/m 19 september 2014 bij Inktjetwinkel/Eyes on Media in Amsterdam. De bezoekers hebben zonder uitzondering positief gereageerd op de getoonde werk, zowel het werk van de fotografen als het printresultaat. Organisatie en realisatie: De organisatie was in handen van Inktjetwinkel en Fine Art Printing Specialist. Printing is gedaan door Fine Art Printing Specialist. De expositie ruimte, - inrichting en de afwerking van de prints is verzorgd door Inktjetwinkel/Eyes on Media. De expositie is gesponsored door Hahnemühle GMBH.

Fotoexpositie Jeugdcultuurbelevenis in het licht

,

Fotoexpositie Jeugdcultuurbelevenis in het licht Jeugdcultuurbelevenis in het licht is de titel van de foto-expositie van fotograaf Erwin Budding, gehouden in het voorjaar van 2014. De 30 foto's zijn geprint door Jan R. Smit Fine Art Printing Specialist.

Printwerk voor opnames speelfilm Michiel de Ruyter

,

Voor de speelfim Michiel de Ruyter moesten vele zeekaarten, pamfletten, brieven, verdragen, koopmanlijsten geprint worden op diverse papiersoorten. In grootte variërend van pakweg A4 tot zo'n 2.15m hoog en 1.30m breed. Ik heb deze opdracht gegund gekregen en met success en op tijd opgeleverd. In total zijn er een 470 afdrukken geproduceerd, op papier en op canvas.