Project Description

Fotoexpositie Jeugdcultuurbelevenis in het licht

Jeugdcultuurbelevenis in het licht heet de foto-expositie van fotograaf Erwin Budding. De 30 foto’s zijn door Jan R. Smit Fine Art Printing Specialist geprint.

Jeugdcultuurbelevenis in het licht

Vrijdag 28 maart 2014 is deze geopend in het kunstlokaal NS Muziekwijk door Brigit Huijbens, voorzitter van het Jeugdcultuurfonds Almere. Deze expositie is 2 maanden te bezichtigen geweest. Fotograaf Erwin Budding heeft 30 kinderen letterlijk in het licht gezet tijdens het uitoefenen van hun passie. Met als resultaat een reeks inspirerende portretten van Almeerse kinderen die dansen, schilderen, muziek maken, tekenen, zingen, circusacts doen en theater maken.

Jeugdcultuurfonds Almere

Het fonds richt zich op het wegnemen van financiele drempels voor kinderen in achterstandspositie. Hierdoor blijft het mogelijk dat ook deze kinderen aan cultuur kunnen doen.

Veiling

Na afsluiting van de expositie zijn de foto’s geveild. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar Jeugdcultuurfonds Almere.

De Foto’s

De 30 foto’s zijn van het formaat 60 x 40 cm en zijn afgedrukt door JanRSmit Fine Art. Jeugdcultuurbelevenis in het licht Ter voorbereiding om te komen tot een goede afdruk is intensief samengewerkt met de fotograaf om het beste uit de beelden te halen. Jeugdcultuurbelevenis in het licht

Impressie van de expositie

Jeugdcultuurbelevenis in het licht Jeugdcultuurbelevenis in het licht Jeugdcultuurbelevenis in het licht Jeugdcultuurbelevenis in het licht