Passie in Urban Exploration

Passie in Urban Exploration, kort samengevat mijn beeld dat Bas van der Poel opriep bij zijn presentatie over hoe hij zich bezig houdt met Urban Exploration!

 

Presentatie door Bas van der Poel in de Blauwe Meije, Zegveld

Op 20 februari gaf Bas zijn presentatie over Urban Exploration in de Bauwe Meije in Zegveld. Daarbij was tevens een expositie van zijn beelden.

Passie in Urban Exploration; Bas van der Poel; Fine Art Printing SpecialistPassie in Urban Exploration; Bas van der Poel; Fine Art Printing Specialist

Passie in Urban Exploration; Bas van der Poel; Fine Art Printing SpecialistPassie in Urban Exploration; Bas van der Poel; Fine Art Printing Specialist

Zoals Bas de aanwezigen boeide met zijn vertelling over Urban Exploration, voor mij was het duidelijk waarom zijn beelden mij zo raken. Naast zeer goede compositie en standpunt bepaling dus ook zijn enorme passie.

Passie in Urban Exploration ; https://www.maestro-photography.nl/

bas van der poel ; de blauwe meije ; Passie in Urban Exploration ; fine art printing specialist

Terecht ook een heel lovend artikel in het AD, gemaakt door journaliste Danielle Verweij

Beetje trots

Ik ben meer dan een beetje trots op Bas en zijn resultaat. Ik heb het meeste van wat Bas exposeerde mogen printen:

Bas van der Poel ; Passie in Urban Exploration ; Fine Art Printing Specialist

Zodoende was ik al op de hoogte van de bijzondere kwaliteit van zijn beelden. Zijn passie in Urban Exploration is mij nu meer dan duidelijk!

 

Profiel Fine Art Printing Specialist:

Jan R Smit Fine Art Printing Specialist: Brings your artwork to life....

De printstudio voor uw Fine Art printing, waar u op kunt vertrouwen,  elke print weer!

Als de Fine Art Printing Specialist versta ik fotografen, vanwege mijn achtergrond als fotograaf, in hun behoefte voor de hoogste kwaliteit Fine Art Prints van hun beelden.  Daarbij beheers ik het printen op tientallen Fine Art papiersoorten als geen ander. Ik gebruik hiervoor de allerbeste printers die beschikbaar zijn.

Bel: 06-22411679 of email print@fineartprintingspecialist.nl voor een afspraak voor het maken van uw unieke Fine Art prints.