Ongeëvenaarde Fine Art Print kwaliteit

Voor u betekent onze ongeëvenaarde Fine Art Print kwaliteit dat Uw beelden tot leven komen in unieke Giclée Fine Art prints (afdrukken). Dit komt  door: de fraaiste printresultaten, met de fijnste detailweergave tot in het diepste zwart, de hoogste kantscherpte, de meest vloeiende kleurverlopen, de diepste verzadigingen.

Kies uit een van de vele papiersoorten hieronder en overtuig uzelf:

Fine Art Glanzend Papier

Fine Art Mat Papier

Fine Art Chromalux HD

Fine Art Orientaals

De ongeëvenaarde Fine Art Print kwaliteit bereiken we door:

  • Gebruik te maken van de beste inkjetprinters, met de grootste kleurruimtes en de beste resolutie en met op pigment gebaseerde Epson Ultrachrome HDX inkten:
  • Epson SC-P9000 voor prints met korte zijde tot 110cm:

Fine Art Printing Specialist Epson SC-P9000

  • Epson SC-P20000 voor prints met korte zijde tot 162cm:

Fine Art Printing Specialist Epson SC-P20000

  • Standaard te printen met de hoogste print-resolutie: tot 2880 dots per inch!
  • In eigen beheer voor elk medium in ons aanbod de printer-calibrering en -profilering zelf uit te voeren en te toetsen, om de hoogste kwaliteit te borgen.
  • Regelmatig de kwaliteit te toetsen met eigen ontwikkelde testkaart en metingen:

Beheersing Fine Art Print kwaliteit, Fine Art Printing SpecialistAdembenemend mooi Fine Art Zwart-Wit bij Fine Art Printing Specialist

Internationaal geaccepteerd en gewaardeerd door musea en galleries

Niet voor niets zijn deze printers DE printers voor het zogenoemde Fine Art Giclée printen, ook wel Giclée Piëzografie genoemd. Giclée Fine Art prints kenmerken zich door het diepste zwart, de hoogste kantscherpte, de meest vloeiende kleurverlopen, de diepste verzadigingen en grote lichtbestendigheid. Daarbij ook milieuvriendelijk door gebruik van watergedragen inkten en gebruik van zuurvrije papiersoorten van archief kwaliteit.

De juiste papierkeuze voor uw unieke werk en de beleving die het oproept

De papiersoorten zijn net zo cruciaal, om die reden zijn we Hahnemuhle Platinum Certified Fine Art Print Studio en hebben we praktisch alle Hahnemuhle Fine Art papiersoorten in voorraad.

Bij de beleving van uw Fine Art Giclée print, want daar gaat het uiteindelijk om, is de papierkeuze cruciaal. Elk papier heeft zijn eigenschappen zoals textuur, dikte, stijfheid en kleur. Daarbij of beter gezegd daarnaast is elk papier uniek in de bijdrage aan de beleving van het geprinte werk. Om die reden bieden we de ondersteuning nodig voor het maken van de papierkeuze passend bij jouw unieke beelden en de beleving die ze oproepen.

The proof is in the eat of the pudding:

Kies uit een van de vele papiersoorten hieronder en overtuig uzelf:

Fine Art Glanzend Papier

Fine Art Mat Papier

Fine Art Chromalux HD

Fine Art Orientaals

Wilt u hulp bij het kiezen?  Gebruik dan het Wetransfer kanaal van Fine Art Printing Specialist om uw werk te uploaden met de vraag om advies. We nemen dan contact met u op.