Hoe fine art prints online bestellen

Het online bestellen van een een Fine Art Print is heel eenvoudig:

Kies een papiersoort

Kies een afmeting. N.B.: als jouw gewenste afmeting afmeting niet niet exact overeenkomt met een van de genoemde afmetingen, kies dan de eerstvolgende waarin jouw afmeting past.

Plaats keuze in boodschappenkar: Kies het aantal en Klik Add to Cart

Ga naar boodschappenkar: Klik op View Cart

Controleer of bestelling juist is

Kies wijze van betalen en ververs de boodschappenlijst: Klik op Update Cart

Ga naar checkout: Klik op Proceed to Checkout

U komt op het scherm voor de verzend en facturatie gegevens. U kunt hier kiezen om uw gegevens eenmalig in te voeren of in te schrijven als klant. Inschrijven heeft als voordeel dat u uw gegevens niet elke keer hoeft op te geven.

Vul de velden in, de velden met een * zijn verplicht. Als u kiest voor inschrijven, dan moet u ook een password opgeven.

Als alles goed is ingevuld, komt u op het volgende scherm, daar kunt u eventueel een afwijkend afleveradres opgeven. Daarnaast een notie bij uw order intypen.

Kies Continue.

U komt op een nieuw scherm met een overzicht van uw bestelling. Controleer deze and als in orde, accepteer de Algemene voorwaarden.

Plaats definitief de order, Kies: Place Order.

U krijget een email met de bevestiging dat u uw order heft geplaatst. Daarin is tevens een link naar Wetransfer met het emailadres waarnaartoe en ordernummer al ingevuld.

Klik op deze link en vul uw email adres in en voeg de af te drukken bestand(en) toe.  Kies vervolgens Transfer en de bestanden worden verstuurd.

Over de verdere afhandeling van uw bestelling wordt u per email op de hoogte gehouden.