Hahnemuhle Photo Silk Baryta heeft de TIPA Award 2014 verkregen

Het sublieme Hahnemuhle Photo Silk Baryta fine art papier heeft de TIPA Award 2014 verkregen. Hoewel niet geheel onverwachts is het wel een fantastische erkenning van de kwaliteiten van dit papier.

Als eerste getest door Jan R. Smit Fine Art Printing Specialist.

Ik ben in de unieke gelegenheid geweest dit papier als eerste te mogen testen nog voor het ook daarwerkelijk op de markt is gekomen.

Klik hier om de eerste ervaringen te lezen, in deze post is tevens een link naar de zeer goede testresultaten. Voor mij daarom ook niet zo verwonderlijk dat het Hahnemuhle Photo Silk Baryta  papier de TIPA Award 2014 heeft gekregen.

Foto-expositie speciaal voor dit papier te bezichtigen

Er is, speciaal voor de Fotoweek, een foto-expositie ingericht door mij samen met Inktjetwinkel, te bezichtigen tot en met vrijdag 19 september van 9.00 tot 17.30u bij Inktjetwinkel. Klik hier voor meer info over deze werkelijk bijzondere expositie.

In deze expositie worden een 30-tal fine art pritnts getoond in afmetingen van 30 bij 40cm tot en met 110 bij 140cm. Deze zijn door mij geprint op mijn Epson Stylus Pro 4900 en mijn Epson Stylus Pro 9900 printers, alsmede een aantal ervan op een Canon iPF 6450 .

Wilt u ook ervaren hoe dit sublieme papier doet uw foto’s tastbaar tot leven brengt?

U moet het gezien hebben om te ervaren hoe een afdruk dit sublieme papier uw foto’s tastbaar tot leven brengt. Met mijn ervaring en gebruik van de allerbeste groot formaat printers ter wereld weet ik als geen ander hoe het beste uit dit papier te halen om uw beelden tot leven te laten komen.

Daarom, als speciale Fotoweek actie, biedt ik een korting van 30% op Fine Art prints op dit sublieme papier! Gebruik kortingscode faps-hpsb-fotoweek-30  en bestel direct online : klik hier om naar de bestelpagina te gaan .  De actie loopt tot en met 21 september, bestel dus snel!

 

Deel deze actie met anderen

Weet u nog iemand die ook zo graag sublieme Fine Art prints wil van zijn mooiste foto’s, geef dan deze actie door!