Hahnemühle Hemp en Agave

Als onderdeel van van de nieuwe Natural Line heeft Hahnemühle 2 nieuwe papieren uitgebracht:  Hemp  en Agave

Hahnemuhle Hemp 290gsm, het ruwe en toch delikate oppervlak, het subtiele verfijnde karakter    Hahnemuhle AGAVE 290gsm, het ruwe en toch delikate oppervlak, het expressieve karakter

Deze zijn vervaardigd met milieu-vriendelijke grondstoffen: Hennep (Hemp) en Sisal (Agave). Het resultaat, papieren met een prachtige beeld weergave karakter dat het best te omschrijven is als: Subtiel, verfijnd, expressief, fraaie kleurweergave en zwarting!

Als Hahnemühle Certified Print studio heb ik deze papieren de afgelopen maanden uitgebreid kunnen testen en ik ben zeer onder de indruk ervan.  Zo heb ik op voordracht van Hahnemühle de prachtige werken van Richard Fischer mogen printen. Zie ook A Tribute to Flowers

Vanaf nu te bestellen. Klik op een van beide bovenstaande beelden om direct naar de bestelpagina te gaan, of wil je weten welke van deze papieren jouw beelden het mooist tot leven laten komen ?  Stuur met WeTransfer je beeld(en) op en we geven een advies over papier-keuze en mogelijke afwerkingen.

Fine Art Printing Specialist Wetransfer

De Natural Line van Hahnemühle

De Natural Line heeft een speciale plaats binnen de Hahnemühle Digital FineArt Collectie. Bij deze is de focus op FineArt Inkjet papieren die vervaardigd zijn van unieke grondstoffen: Bamboo, Hemp (Hennep) en Agave (Sisal). Deze planten, die voorzien in de cellulose vezels, vragen weinig onderhoud, groeien snel en zijn geen pesticides nodig.  Door de snelle groei kan er meer cellulose vezels geproduceerd worden van hetzelfde landbouw gebied dan andere met andere grondstoffen mogelijk is. Er is ook veel minder water nodig, wat weer bijdraagt in het zuinig omgaan met waardevolle bronnen, en het beschermt de omgeving.

Voor Hahnemühle, waar respect voor het milieu in haar DNA zit, vormt de Natural Line een volgende stap voorwaarts in de voordurend nastreven van duurzaamheid en zorgvuldig gebruik van onze middelen.