FotoWeek 2014 Acties

 

De Fotoweek 2014

 

De fotoweek 2014 loopt van vrijdag 12 september t/m zondag 21 september

Over de Fotoweek 2014:

In september is het Fotoweek. Tien dagen lang staat Nederland in het teken van fotografie. Er valt van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt. Fotografie is overal. We gebruiken het dagelijks op allerlei manieren, zonder dat we er echt bij stilstaan. Fotoweek laat mensen bewuster, anders en beter kijken naar fotografie. We vieren de fotografie met een jaarlijkse traditie. Een week lang staat fotografie in de schijnwerpers: de kracht van het beeld, de fotografie als kunst, het ambacht van de fotograaf, de lol van foto’s maken en kijken. Fotoweek maakt fotografie bijzonder. Voor iedereen.

Fotoweek is de landelijke themaweek over fotografie die in september in heel Nederland plaatsvindt. Tien dagen lang staat het land in het teken van fotografie. Er valt van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt. Samen met fotografen (professionals en amateurs), fotoclubs, musea, fotowinkels, bibliotheken en boekhandels worden activiteiten in het hele land georganiseerd.

 

De FotoWeek 2014 Acties van Fine Art Printing Specialist:

Fine Art Printing Specialist is een van de partners van de Fotoweek 2014. Speciaal voor de Fotoweek organiseren we een tweetal activiteiten:

WORKSHOP: UW DIGITALE BESTAND GEREEDMAKEN VOOR MAXIMALE PRINTKWALITEIT VAN “MIJN GELUK”

In deze Prep4Print workshop leert u waar u op moet letten en wat u kunt doen om uw digitale bestand perfect voor te bereiden voor een topkwaliteit print en wordt van een van uw bestanden een Fine Art Print gemaakt op A3 of 30x45cm formaat. Klik hier om u op te geven

 

FOTO-EXPOSITIE VOOR DE DE LANDELIJKE PROMOTIE VAN HAHNEMUHLE PHOTO SILK BARYTA FOTOPAPIER

Een samenwerking met Hahnemuhle Duitsland, Inktjetwinkel en Fine Art Printing Specialist om het zeer goede Fine Art Print papier Hahnemuhle Photo Silk Baryta te promoten. Daarvoor, hoe kan het ook anders, wordt speciaal gedurende de Fotoweek een foto-expositie gehouden, klik hier voor meer informatie .