Foto-expositie Hahnemühle Photo Silk Baryta

Gedurende de Fotoweek van 2014 houden Inktjetwinkel  en FineArtPrintingSpecialist een foto-expositie ter promotie van het Hahnemühle Photo Silk Baryta fotopapier.

Een papier dat sinds kort op de markt is en dat opvallend goed is in weergave van toon, kleur (nuances, verzadiging) en dieptewerking. Daarnaast heeft het door zijn zeer fijn gestructureerde oppervlak minder last van schitteringen/licht reflecties.

Werk van vijf fotografen, bij elkaar een breed spectrum:

Om de kwaliteiten van dit fotopapier te tonen is een Foto-expositie ingericht met werk van de fotografen:

Richard Terborg: Conceptuele fashion en portretfotografie

Bas Meelker: Toonaangevende Nederlandse landschapsfotografie

Gijs Possel: Stemmige close-ups van flora en van vergane glorie van gebouwen:

Ewout Huijbers:Architectuur en interieurfotografie en eigen werk met sterk sprekend grafisch karakter

Cindy Heijnen: ingetogen portretten in sociale maatschappelijke thema(s) als context

Bij elkaar een breed spectrum: Of het nu gaat om heel stemmige close-ups van flora dat je eerder niet groot zou willen afdrukken, vergane glorie van gebouwen, of uitbundige kleurrijke sprekende portretten, of prachtige landschappen vol kleur, lijn- en vlakschakeringen, of ingehouden portretten in sociaal-maatschappelijke context met veel subtiliteiten en details, of werk met een sterk sprekend grafisch karakter dat roept om groot te worden afgedrukt.

 

Locatie en tijden:

Foto-expositie Promotie Hahnemühle Photo Silk Baryta wordt gehouden van 12 september t/m vrijdag 19 september van 09.00 – 17.30u, bij Inktjetwinkel, Basisweg 45 1043AN Amsterdam. N.B.: op zaterdag en zondag gesloten. Klik hier voor de Route

 

Opening:

Op 12 september vanaf 15.00 is de opening met een drankje en een hapje. Wil je bij de opening aanwezig zijn, geef je dan snel op, vol=vol!

Klik hier om je aan te melden voor de opening