Foto-expositie Hahnemühle Photo Silk Baryta

Gedurende de Fotoweek van 2014 houden Inktjetwinkel  en Fine Art Printing Specialist een foto-expositie ter promotie van het Hahnemühle Photo Silk Baryta fotopapier.

Hahnemühle Photo Silk Baryta

Een papier dat sinds kort op de markt is en dat opvallend goed is in weergave van toon, kleur (nuances, verzadiging) en dieptewerking. Daarnaast heeft het door zijn zeer fijn gestructureerde oppervlak minder last van schitteringen/licht reflecties.

Werk van vijf fotografen, bij elkaar een breed spectrum:

Om de kwaliteiten van dit fotopapier te tonen is een Foto-expositie ingericht met werk van de fotografen:

Richard Terborg: Conceptuele fashion en portretfotografie:

Richard Terborg PopArt1

Bas Meelker: Toonaangevende Nederlandse landschapsfotografie:

Bas Meelker The long journey

 

Gijs Possel: Stemmige close-ups van flora en van vergane glorie van gebouwen:

Gijs Possel

Ewout Huijbers:Architectuur en interieurfotografie en eigen werk met sterk sprekend grafisch karakter

Ewout Huijbers, Babylon aan de Amstel

Cindy Heijnen: ingetogen portretten in sociale maatschappelijke thema(s) als context

Cindy Heijnen

 

Bij elkaar een breed spectrum aan prachtige, tot de verbeelding sprekende beelden die worden weergegeven in ruim 30 Fine Art Prints, in grootte variërend van ~ 30x40cm t/m 110x145cm:  Of het nu gaat om heel stemmige close-ups van flora of vergane glorie van gebouwen die je eerder niet groot zou willen afdrukken, of uitbundige kleurrijke sprekende portretten, of prachtige landschappen vol kleur, lijn- en vlakschakeringen, of ingehouden portretten in sociaal-maatschappelijke context met veel subtiliteiten en details, of werk met een sterk sprekend grafisch karakter dat roept om groot te worden afgedrukt.

Locatie en tijden:

Foto-expositie Promotie Hahnemühle Photo Silk Baryta wordt gehouden van 12 september t/m vrijdag 19 september van 09.00 – 17.30u, bij Inktjetwinkel, Basisweg 45 1043AN Amsterdam. N.B.: op zaterdag en zondag gesloten. Klik hier voor de Route

 

Opening:

Op 12 september vanaf 15.00 is de opening met een drankje en een hapje. Wil je bij de opening aanwezig zijn, geef je dan snel op, vol=vol!

Klik hier om je aan te melden voor de opening

 

Organisatie en uitvoering:

De organisatie van de foto-expositie gezamelijk door Inktjetwinkel  en Fine Art Printing Specialist uitgevoerd. De expositie wordt gehouden bij Inktjetwinkel. Het Fine Art printwerk, in formaat variërend van ~ A3 t/m 110×145 cm,  op dit bijzondere papier is uitgevoerd door Fine Art Printing Specialist.