Fine Art Printing Specialist is Hahnemühle Certified Studio

Fine Art Printing Specialist is geaccrediteerd Hahnemühle Certified Print Studio

 

Vandaag is een fantastische dag, ik heb uit de handen van Michael Tappe – Export Sales Area Manager van Hahnemühle FineArt GmbH – , het Hahnemühle Certified Studio certificaat ontvangen.
De hoogste printkwaliteit, verankerd in mijn werkwijze en apparatuur, is hiermee bevestigd door Hahnemühle! Ik voel mij hierdoor zeer vereerd.
Dit houdt ook in dat ik tav het Hahnemühle Fine Art portfolio regelmatig via workshops en kennisdeling op de hoogte blijf van de ontwikkelingen, dan wel daarin participeer.  Dit vormt een belangrijke factor in het blijvend leveren van Fine Art Prints van constante hoge kwaliteit.

Hahnemühle FineArt GmbH

Hahnemühle is al vanaf haar oprichting in 1584 actief in het produceren van papier, zowel voor industriele toepassing als voor kunstenaars en sinds einde vorige eeuw ook voor digitale kunstenaars. Hun hoog gewaardeerde portfolio aan papier en canvassoorten is wereldwijd leidend.
Het Hahnemühle Digital FineArt portfolio omvat zowel originele fine art papiersoorten, in diverse gewichten en oppervlakte structuren, als canvassoorten voor kunst reprodukties, foto en kunstwerk afdrukken.
Een topkwaliteit coating op de oorspronkelijke kunstenaar papiersoorten zorgt dat de unieke zintuigelijke waarneming behouden blijft en voor langdurig houdbare prints dat voldoet aan de eisen van museums en galleries (ISO 9706). Alle Hahnemühle Digital FineArt media zijn uitermate geschikt voor Fine Art Prints en bieden een ruime kleuromvang, mooi contrast en de fijnste nuances voor indrukwekkende beelden.

Fine Art Printing Specialist

Het Hahnemühle’s Digital FineArt papier vormt een belangrijk deel van mijn groeiend aanbod aan papiersoorten. Zo ook het recent geïntroduceerde Hahnemühle Photo Pearl 310.
Als Fine Art Printing Specialist ontzorg ik fotografen en kunstenaars in dat laatste stuk van een perfect digitaal beeld naar de “WOW” van de klant: De Print.
Ik biedt een grote keuze aan papiersoorten, gecombineerd met de hoogste printkwaliteit voor elk vandeze papiersoorten. Hierdoor kunnen fotografen en kunstenaars met vertrouwen het juiste papier combineren met hun digitale beeld voor dat unieke resultaat, zonder de investeringen in tijd en geld om het zelf te doen.
Ik werk nauw samen met mijn klanten om hen te ondersteunen in de keuze passend bij hun beelden en om naadloos aan te sluiten op hun werkwijze.
Het gezamelijke einddoel is het digitale beeld als het ware tastbaar tot leven brengen in de handen van de klant!
Door mijn Fine Art Printing specialisme – kwaliteit, keuze, samenwerking – kunt u als fotograaf of kunstenaar focussen waar u goed in bent: Fotograferen cq kunst maken!

Wilt u weten wat het Hahnemühle Fine Art papier voor u kan betekenen?

Kom langs om het Hahnemühle Digital FineArt portfolio te bekijken. Bel +31 6 22411679 of email print@fineartprintingspecialist.nl voor een afspraak.