Fine Art Printing Specialist aanwezig op TPPE

Jan R Smit Fine Art Printing Specialist: Brings your artwork to life....

Als de Fine Art Printing Specialist kan ik niet ontbreken op de TPPE 2016 (The Professional Photographers Event).

Op 1 februari 2016 vindt de tweede editie plaats van ‘The Professional Photographers Event'(TPPE). Een evenement speciaal voor professionele fotografen. TPPE vindt plaats in Kasteel de Schaffelaar, stationsstraat 6 in Barneveld van 10.00 tot 17.00 uur.

Mijn leitmotiv is ” Brings your Artwork to life …” .

Of het nu om een enkele Fine Art Print gaat zoals voor Robert Rozenbeek:

RobertRoozenbeek-FineArtPrintingSpecialist

Of een hele serie voor de Tobacco expositie van Richard Terborg bij PromoPodium in Amsterdam:

Richard Terborg Tobacco Expositie ; Fine Art Printing Specialist

Of de levensgrote portretten van Johannes van Camp voor de prachtige expositie: Sieraden De Keuze van Kampen in het Stedelijk Museum van Kampen :

Sieraden De Keuze Van Kampen ; Fine Art Printing Specialist ; Arca ; IFA14

P.S.: De expositie loopt nog tot en met 31 januari, ga vooral kijken!

 

Fine Art Prints, in kleur of in subliem Zwart-Wit, enkel de print of volledig afgewerkt op dibond, ingelijst of in Fine Art Liquid Gloss uitgevoerd. Kom langs en overtuig je zelf .

 

Mijn aanpak om uw digitale meesterwerken tot leven te brengen in Fine Art Prints, elke print weer, is gebaseerd op de volgende peilers:

  • Vertrouwen: Uw unieke Fine Art Prints, door mij verzorgd, zodat u kunt focussen waarop u goed in bent: beelden maken!
  • Naadloos samenwerken: Met u 1 op 1 samenwerken voor: printklaar maken, passend papiersoort kiezen, afwerking bepalen.
  • Solide basis: De hoogste printkwaliteit; Ongeëvenaarde keuze aan papiersoorten & afwerkingen; Flexibiliteit om naadloos aan te sluiten op uw werkwijze; online bestellen of per email, of telefonisch indien nodig.
  • Ervaring als fotograaf: En, niet in de laatste plaats:  Ervaring als fotograaf zodat ik begrijp waar u goed in bent: Beelden maken.

Tijdens het TPPE event kan er geprint worden, dankzij de firma Arca – ook op TPPE aanwezig – , op de allernieuwste Epson Surecolor printers, zoals de SC-P8000. Bijvoorbeeld na afloop van een shoot door Richard Terborg bij FotoFlits tijdens het evenement.

Lukt het niet om het TPPE evenement te bezoeken? Jammer, maar niet getreurd, bel voor een afspraak in mijn printstudio: 06-22411679 of stuur een email, whatsapp, of messenger bericht.