Fine Art Printing capaciteit fors uitgebreid

Vanaf vandaag is mijn fine art printcapaciteit fors uitgebreid met de komst van een Epson Stylus Pro 9900.

Installatie Epson 9900 bij Fine Art Printing Services
Deze printer print met de zelfde sublieme kwaliteit als de reeds aanwezige Epson Stylus Pro 4900.

Met deze uitbreiding kan ik, met de hoge kwaliteit die u van mij gewend bent, nu ook Fine Art prints in eigen huis maken tot een breedte van ~110cm!

De plaatsing in mijn print-studio

Om dit print-monster in mijn print-studio op de 1e etage te krijgen was de route langs de huistrap uitgesloten. Daarvoor is dit apparaat te groot (1~ 1.9 – 1.3 – 0.7 m) en te zwaar (~ 130kg). Hiervoor dus het verhuisbedrijf Hillebrand Verhuizingen ingeschakeld om via een raam in de voorgevel deze printer veilig en zonder beschadigingen in de print-studio op de eerste etage te krijgen:

Installatie Epson 9900 bij Fine Art Printing Services Installatie Epson 9900 bij Fine Art Printing Services Installatie Epson 9900 bij Fine Art Printing Services Installatie Epson 9900 bij Fine Art Printing Services Installatie Epson 9900 bij Fine Art Printing Services

Een topprestatie, zeer efficient, gedegen en veilig!

 

De installatie en werkend opleveren

Eenmaal op zijn plaats is de installatie en werkend opleveren uitgevoerd door de leverancier, de firma Arca.

Installatie Epson 9900 bij Fine Art Printing Services

 

 

Het resultaat:

De eerste print uit deze printer ( om u een idee te geven, het papier wat u ziet is 61cm breed!) :
 Installatie Epson 9900 bij Fine Art Printing Services<

Nu kunnen ook de grootste Fine Art Prints voor de aanstaande Foto-expositie  hier in huis geprint worden, de grootste is ~ 110x140cm !

 

Wilt u ook een top kwaliteit Fine Art print?

Neem contact op voor een afspraak: Mail: print@fineartprintingspecialist.nl of bel: +31 6 22411679   Ik ontvang u graag om uitleg te geven, om te helpen met de keuze van papiersoort, indien gewenst met een proefafdruk.

U kunt nu ook via mijn website online bestellen, ga naar fine-art-printing .

Kwaliteit, voor u een zekerheid

Op welke manier u een printopdracht plaatst, elke print en klant krijgt die persoonlijke aandacht om de hoogste kwaliteit te leveren. In mijn printstudio worden aangeleverde bestanden standaard gecontroleerd voordat ze geprint worden. Hierbij wordt gelet op zaken als: voldoende resolutie (pixels voor gevraagd afdrukformaat), sensorvlekken, kleurkwaliteit, wit en zwartpunt, ontbreken van kleurprofiel, onjuiste lengte/breedte verhoudingen, is het beeld niet te donker. Mocht er iets niet correct lijken neem ik contact met U op om af te stemmen hoe verder te gaan.