Fine Art Liquid Gloss voor een perfect resultaat aan uw muur

Op de Professional Imaging beurs, eind maart 2015 gehouden, was ik te gast bij de stand van de firma Arca. Het merendeel van de prints die daar getoond werden, waren door mij geprint.

Bij die stand trokken de door mij gemaakte Fine Art Liquid Gloss panelen heel veel aandacht en ontlokten veel positieve reacties.

Een ervan was een paneel van 70x100cm dat een uitzicht bood op de krijtrotsen bij Etretat in Frankrijk.

Deze hangt nu aan de muur in een woonkamer:

Fine Art LIquid Gloss panel: View on Cliffs of Etretat in FRance, famously painted by Monet and others.

 

Stel je voor, je zit aan die tafel en het is net alsof je door een raam naar de krijtrotsen van Etretat kijkt. Lijkt je dat niet een geweldige ervaring?

 

Hoe komt een Fine Art Liquid Gloss paneel tot stand?

Bij deze uitvoering heb ik van een hoge resolutie foto een Fine Art Print gemaakt op Innova IFA14 , een subliem Fine Art Papier met een natuurlijk witte papierkleur en met een heel fraaie kleuromvang. Op zichzelf is dit al een fraaie en zeer duurzame Fine Art Print.

Deze Fine Art Print is zuurvrij verlijmd op 4mm Dibond en vervolgens volgens voorzien van de Fine Art Liquid Gloss afwerking. Hierbij wordt volgens een special procedé  en in een stofvrije rumte meerdere lagen van een special soort hars aangebracht. Daardoor krijgt het die byzondere glans en afgeronde randen.

Door deze afwerking wordt het beeld heel goed visueel toegangkelijk, wordt de dieptewerking prachtig versterkt en worden hele fijne details nog beter zichtbaar. Kortom een perfecte afwerking voor een Fine Art Print, die tevens een zeer lange levensduur biedt.

Door de standaard bijgeleverde ophangframe komt het panel mooi los van de muur.

 

Een genot om naar te kijken en  als het ware in het beeld op te gaan!

 

Wilt u ook uw foto in een Fine Art Liquid Gloss afwerking?

Wilt u ook uw foto afgewerkt in Fine Art Liquid Gloss voor een perfect resultaat aan uw muur ?

Ga naar de bestelpagina: Fine Art Liquid Gloss

Of neem contact op voor een afspraak: bel 06-22411679 of mail print@fineartprintingspecialist voor een afspraak.