FAQ

 

Fine Art printing is meer dan het maken van een afdruk. Het is het maken van een print van uitzonderlijke kwaliteit op een passend papiersoort, als complement aan uw werk naar dat unieke eindresultaat. Het is samen met u werken naar uw beoogde eindproduct. Een eindresultaat dat nog jaren nadien door u of uw klanten wordt gewaardeerd, dat emoties oproept bij het aanschouwen ervan, dat bij u of uw klant trots nog jaren aan de muur hangt.
Dat kan, ieder gewenst formaat is mogelijk, zij het natuurlijk binnen de maximale breedte van het gekozen papiersoort en van de grootformaat printers die ik tot mijn beschikking heb. De standaardafmetingen zoals aangegeven per papiersoort dekken de meeste afmetingen af. Heeft u een afmeting voor ogen die niet daarin past, bijvoorbeeld een panorama, of u wilt groter dan genoemd, neem dan contact op voor de mogelijkheden:

Mail: print@fineartprintingspecialist.nl of bel: +31 6 15518191

Het gaat bij mijn Fine Art Printing Service om vakwerk en streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit.  Het is dus zaak om de af te drukken bestanden met de hoogst mogelijke kwaliteit aan te leveren voor die maximale print kwaliteit. Dit omvat het aantal pixels, de kleurruimte en het bestandsformaat. Hier de link naar de aanleverspecificaties. 
De ongeëvenaarde keuze aan media (fotopapier, fine art papier, canvas, speciale media) maakt het mogelijk om fine art prints te maken die uw werk completeren, die unieke beeldkracht vol tot uiting laten komen. Het kiezen van een media is een subjectieve beleving, waarbij ik U graag wil ondersteunen. Dit kan bij mij in mijn printstudio, waarbij tevens proefdruk mogelijk is. Verder zijn er staalkaarten beschikbaar. Daarnaast heb ik ook een papierkeuze advies pagina, om u enigszins op weg te helpen: klik hier .

Neem contact op voor een afspraak: Mail: print@fineartprintingspecialist.nl of bel: +31 6 15518191

Het maken van fine art prints is een ambacht met hoogste kwaliteit als missie, waarbij veel oog voor detail is om het maximum resultaat te bereiken.
In mijn printstudio worden aangeleverde bestanden standaard gecontroleerd voordat ze geprint worden. Hierbij wordt gechecked op zaken als: voldoende resolutie (pixels voor gevraagd afdrukformaat), sensorvlekken, kleurkwaliteit, wit en zwartpunt, ontbreken van kleurprofiel, onjuiste lengte/breedte verhoudingen, lichtheid beeld(niet zelden te donker).  Mocht er iets niet correct lijken neem ik contact met U op. Indien gewenst en overeengekomen voer ik beeldbewerkingen uit. Dit gebeurt parametrisch, het origneel blijft ongewijzigd. Deze aanpassingen koppel ik terug. Kleine aanpassingen neem ik mee in de printopdracht. Voor grotere aanpassingen aan uw beeld maak ik met u een afspraak.

 

Neem contact op: Mail: print@fineartprintingspecialist.nl of bel: +31 6 15518191

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[fusion_faq filters=”” featured_image=”” cats_slug=”” exclude_cats=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]