De beste Fine Art Print papieren

Er zijn heel veel Fine Art Print papiersoorten, leuk, maar wat zijn nu de beste Fine Art Print papieren?
Het korte antwoord: Dat zijn die Fine Art papieren die het beste passen bij jouw unieke stijl van beelden. Te bestellen in jouw persoonlijke Fine Art Print Sample book: een A4-formaat harde omkafting met jouw unieke selectie aan Fine Art Papiersoorten met jouw beelden erop geprint. Tevens op mijn website jouw persoonlijke voorkeuren-lijst met deze papiersoorten, gekoppeld aan jouw account, om snel en eenvoudig Fine Art Prints op jouw papierkeuze te kunnen bestellen.

 

Maar, hoe de beste te kiezen die passen bij jouw werk als fotograaf  of kunstenaar?
Wat doet een papier met jouw beeld of jouw stijl?
Hoe kom je dat te weten?
En als je het weet, hoe kan je snel en eenvoudig online een print met dat Fine Art papier bestellen?

Fine Art print media; Fine Art Printing Specialist

Slechts 7 van de meer dan 70 verschillende Fine Art Papiersoorten!

 

De keuze is overweldigend.

In tegenstelling tot de ‘gewone’ fotopapieren is het aanbod aan Fine Art papieren letterlijk overweldigend. Is de papierbasis van katoen of van alpha-cellulose of een combinatie van beide. Dan neem ik gemakshalve japanse papieren maar mee in de alpha-cellulose categorie, hoewel ze juist uit relatief lange vezels zijn gemaakt. Is het oppervlak glanzend, of juist mat, of satin, of lustre of pearl, of semi-mat? Is de textuur van het oppervlak glad of lichte textuur of medium textuur of juist een zware textuur?

 

Hoe maak je nou die keuze voor jouw beeld of stijl?

Op mijn website  heb ik al per papiersoort foto’s toegevoegd die een indruk geven van de textuur. Dat geeft al een eerste idee. Beter is nog om de papieren te zien, te voelen, te bekijken. Dit kan uitstekend bij mij op mijn Printstudio in Almere.

Maar als je niet zomaar langs kunt komen? Een overleg per telefoon of email en proefprint is zekere een mogelijkheid, en wordt ook regelmatig door mijn klanten gebruik van gemaakt.

Maar ja, om dat bij elk beeld te doen? En hoe overleg je de papierkeuze met je klanten?

Er is een betere oplossing.

 

Jouw persoonlijke Fine Art Print Sample Book

Een Fine Art Print Sample Book in A4 formaat, met daarin jouw unieke selectie aan papiersoorten met jouw beelden daarop geprint. Hierdoor kun je papier uitzoeken voor jouw unieke Fine Art print. Ook kun je dit Sample Book voorleggen aan je klant, om met hun een keuze te maken. De keuze is uiteindelijk zeer subjectief, het gaat om de beleving!

Richting je klanten komt het ook professioneel over.

Tot slot, het is tevens een portfolio boek, een duidelijke uiting van jouw unieke stijl.

Fine Art Print Sample Book Fine Art Print Sample Book Fine Art Print Sample Book

 

Jou persoonlijke voorkeur-lijst, voor snel online bestellen.

Tevens wordt op mijn website, gekoppeld aan je account tevens een eigen persoonlijke  Papier-voorkeurlijst gemaakt voor de papiersoorten in je Sample book.

Fine Art Printing Specialist: Mijn-Voorkeurne-lijst voor Papiersoorten

Persoonlijke voorkeurenlijst voor jouw beste fine art print papieren

 

Daardoor kun je, nadat je een keuze voor een papiersoort hebt gemaakt, online snel via jouw voorkeurlijst het gewenste Fine Art Papier kiezen, de maat kiezen en een Fine Art Print bestelling plaatsen.

Hiermee heb je de beste Fine Art Print papieren binnen handbereik. Namelijk die papieren die het beste bij jouw unieke beelden passen!

 

Hoe pas ik mijn Fine Art Print Sample Book aan na verloop van tijd?

Door de toepassing van een Pinch Book als omkafting zijn Prints eenvoudig toe te voegen of te verwijderen. Zie ook dit You-tube filmpje Wil je een ander papiersoort erbij om deze toe te voegen, dan kun je die eenvoudig online bestellen, zie mijn Printing aanbod.

Ook je persoonlijke voorkeuren lijst kun je zelf eenvoudig aanpassen.

 

Wat kost mijn eigen unieke Fine Art Print Sample Book?

Voor het maken van een eerste keuze uit papiersoorten, jouw unieke voorblad,  en de Pinchbook omslag, betaal je EUR 35.00 excl BTW . Elke pagina bevat in discreet grijs de naam van het gebruikte papier.  Inbegrepen in de prijs is tevens het aanmaken van een persoonlijke voorkeurenlijst op mijn website, gekoppeld aan jouw account.
Voor elke sample print de A4 formaat prijs van dat papiersoort, zie ook mijn Printing producten. Als je tijdens de papierselectie afspraak Fine Art Sample Prints bestelt, krijg je 30% korting op de prijs.
Als je bij een bestelling van een Fine Art Print van uw foto of digitale kunstwerk, tevens een A4 sample print voor jouw Sample Book meebestelt, krijg je 30% korting op de Fine Art Sample Print.

Maak een afspraak voor je persoonlijke Sample Book en voorkeurlijst

Bel of mail voor een afspraak om , a.d.h. van een aantal van jouw mooiste foto’s, een selectie van papieren te maken die passen bij jouw beelden.

Bel +31 6 22411679 of email print@fineartprintingspecialist.nl voor een afspraak.

 

 

Het resultaat: De beste Fine Art Print papieren voor jouw unieke beelden

Het resultaat is je eigen Fine Art Print Sample Book, waarmee je zelf of met je klanten, papiersoorten kunt beleven en uitkiezen. Daarnaast jouw eigen voorkeurlijst op mijn website zodat je snel en eenvoudig je bestelling kunt plaatsen.