Hahnemühle Certificate of Authenticity

Als Beeldmaker (fotograaf, beeldend kunstenaar, grafisch artiest)  wilt u van uw meesterwerk een Editie met beperkte oplage uitbrengen. Maar u zoekt een mogelijkheid om uw klanten een bewijs van echtheid te geven bij elk Fine Art Print uit uw Editie.

 

Hahnemühle Certificate of Authenticity

Vanaf nu biedt ik mijn klanten de mogelijkheid om de Fine Art prints die ze bij mij laten vervaardigen te voorzien van het Hahnemühle Certificate of Authenticity!

Het Hahnemühle Certificate of Authenticity is ontwikkeld om de zekerheid en de uniekheid van uw edities van beperkte oplage op Hahnemuhle papier te borgen en om het risico van namaak te verkleinen.

Elk certificaat is is gemaakt van een hoogwaardig deckled edge Fine Art papier met daarin een Hahnemühle watermerk en fluoriserende  vezels ter beveiliging tegen namaak. Op dit certificaat is een hologram met een uniek serienummer aangebracht. Een tweede hologram met identiek serienummer is discreet op de achterzijde van uw kunstwerk aangebracht. De combinatie van certificaat en hologram waarborgt dat elk echtheids-certificaat behoort tot één enkel kunstwerk exemplaar.

Hahnemühle Certificate of Authenticity

 

Daarnaast kan elk uniek exemplaar geregistreerd worden in een register: www.myartregistry.com

Op deze wijze kunt u van uw meesterwerk een Editie met beperkte oplage uitbrengen met een geregistreerd bewijs van echtheid  bij elk exemplaar uit uw Editie.  Iets wat uw klanten zeer zullen waarderen.

 

Tevens garantie van printkwaliteit van Fine Art Printing Specialist

Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat elk exemplaar van uw Editie de zelfde printkwaliteit heeft zoals bij de opzet van uw Editie met mij afgesproken?

Het Hahnemühle Certificate of Authenticity waarborgt en de uniekheid van uw edities van beperkte oplage op Hahnemühle papier te borgen en verkleint het risico van namaak.

In aanvulling hierop biedt ik de zekerheid dat elke Fine Art print exemplaar die ik vervaardig voor uw Editie de printkwaliteit heeft zoals met u afgesproken. Onderdeel van de productie inrichting voor de exemplaren van uw Editie met beperkte oplage is het printen van een Referentie-exemplaar. Bij dit referentie-exemplaar wordt een kwaliteitsrapport door een onafhankelijke instantie opgesteld: CCO-Online. Dit kwaliteitsrapport legt vast de kleur en toon kwaliteit van het referentie exemplaar.

Van elk exemplaar uit de Editie met beperkte oplage wordt tevens een kwaliteitsmeting gedaan en een kwaliteitsrapport opgesteld. In dit kwaliteitsrapport wordt aangegeven de kleur en toon kwaliteit van dit exemplaar en dat deze binnen gestelde toleranties overeenkomt met het referentie-exemplaar.

 

 

Wilt u een Editie met beperkte oplage van uw meesterwerk uitbrengen?

Wilt u een Editie met beperkte oplage van uw digitale meesterwerk uitbrengen?  U overweegt daarbij tevens een ceritificaat van echtheid en een borging van de printkwaliteit voor elk uniek exemplaar uit uw Editie?

 

Bel +31 6 22411679 of email print@fineartprintingspecialist.nl voor een afspraak.

 

JanRSmit Fine Art Printing Specialist is een Hahnemühle Certified Printing Studio