Aanlever-Verzending-Specificaties

Op deze pagina vindt u :

  • Hoe het beste uw bestanden aan te leveren voor de maximale print kwaliteit.
  • Levertijden voor prints
  • Printen met witrand of aflopend
  • Kunt u prijslijsten downloaden
  • Verzenden of afhalen

 

Aanleverspecificaties:

Het gaat bij mijn Fine Art Printing service om vakwerk en streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit. Bijvoorbeeld: bij sommige papiersoorten overstijgt de mogelijke kleurweergave zelfs die van AdobeRGB. Het is dus zaak om de fotos of illustraties goed aan te leveren om het maximale uit het gekozen medium te halen. Klik hier om deze te downloaden

 

Levertijden:

Levertijden zijn als volgt, als gekozen medium op voorraad is:

  • Levertijd voor Fine Art Prints is 5 werkdagen
  • Levertijd voor opplakken is 10 werkdagen
  • Levertijd voor vakwerk canvas is 1-2 weken
  • Levertijd voor Fine Art Liquid Gloss is 3 weken

Kortere levertijd of Rush-jobs zijn zonder meer mogelijk, daarvoor geldt een meerprijs afhankelijk van de Rush. Neem hiervoor contact op: Mail: print@fineartprintingspecialist.nl of bel: +31 6 22411679

 

Printen op vel of vanaf rol, met witrand of aflopend:

Bij prints op losse A4, A3, A3+, A2 vellen wordt altijd met een witrand afgedrukt van minimaal 15mm.  Als u randloos wilt printen op deze formaten, dan worden deze vanaf de rol geprint. Geef in het notes veld bij uw bestelling op als randloos geprint moet worden.

Overige afmetingen worden vanaf de rol  en randloos (aflopend) geprint. Als u een witrand wilt, voeg deze dan toe aan uw beeld. In overleg kan deze ook bij het printen worden toegevoegd.

Na het printen worden deze afdrukken op maat gesneden, tenzij u aangeeft dat zelf te willen doen. U kunt dit in de ” Notes” pagina bij de bestelling  aangeven.

Zeker bij montage achter een passe-partout kan extra papierrand rondom handig zijn. Bij prints vanaf de rol wordt de opgegeven papiermaat gemarkeerd dmv snij-lijnen.

Bij het printen wordt niet gecropt om het formaat te vullen, tenzij anders overeengekomen.

 

Verzenden en afhalen:

Bestellingen kunnen gratis afgehaald worden op ons adres, na afspraak.

Verzenden van uw prints is zonder meer mogelijk, ze worden in een stevige verpakking verpakt en verzonden naar het door u opgegeven verzendadres. De kosten zijn EUR 6.75 excl BTW voor verzending binnen Nederland. Voor afmetingen tot 60x40cm worden de prints in een platte stevige verpakking verpakt. De prints worden dmv zijdepapier van elkaar gescheiden, om beschadigingen te voorkomen.

Voor A4 of 20x30cm formaat prints kan ook gekozen worden voor verzenden in een stevige enveloppe. Dit kan alleen bij een aantal tot 4 prints. De kosten zijn EUR 4.75 excl BTW voor verzending binnen Nederland.

Bij grotere bestellingen, – hele grote prints of gemonteerd op dibond of ingelijst etc – , of bestellingen met aflever-adres buiten Nederland, wordt de verzending op maat met u afgestemd.

Verzenden van uw Fine Art Liquid Gloss is zonder meer mogelijk, ze worden in een stevige verpakking verpakt en verzonden naar het door u opgegeven verzendadres. De kosten zijn EUR 15.00 excl BTW voor verzending binnen Nederland. Bij grotere afmetingen, of bestellingen met aflever-adres buiten Nederland, wordt de verzending op maat met u afgestemd.